Weddings

Weddings

 


Verbinden

 

Trouwen in Belgie of liever in het buitenland?


Hoe gaan we van start? Tijdens een eerste informeel gesprek vertellen jullie mij je wensen en dromen. Samen creëren we een sterk team om je droomhuwelijk te plannen.

 

In de tweede fase stel ik een minutieus draaiboek op vanaf de dag waarop de huwelijksdatum wordt geprikt tot de grote dag zelf. Daarin beschrijf ik tot in de kleinste details alles stappen, afspraken en contactgegevens van betrokken leveranciers.  Ook voor de huwelijksdag zelf komt er een gedetailleerd tijdschema, van het moment van opstaan tot het slapengaan.  Deze twee documenten maken dat je ten alle tijden een duidelijk zicht hebben de genomen beslissingen.

 

Verder help ik jullie met alle details: de mooiste feestlocatie kiezen, bruidskleding kiezen en de organisatie van de ceremonie. Een kerkelijke ceremonie in harmonie met jullie geloofsovertuiging of een eigentijdse, romantische ceremonie op maat van je wensen.

Aftasten van mogelijkheden en advies geven bij het maken van keuzes is hierin mijn opdracht.

 

Op de grote dag zelf neem ik alle zorgen uit handen. Ik bewaak de timing nauwlettend, ben het aanspreekpunt voor jullie, je familie en vrienden, catering en leveranciers.  Op die manier beleef je elke seconde van deze mooie dag bewust én vooral stressvrij.  Want jullie geluk op deze belangrijke dag, is mijn grootste doel!

 

Neem vrijblijvend contact met me op voor een eerste verkennend gesprek.